Förrätter
Helgessons skagenröra toppad med löjrom på rågbröd med plocksallad, dill och citron 116:-
Gravad havsgös på råraka med med picklade juliennegrönsaker, dillcrème, späd örtsallad och citron 99:-
Ugnsbakad gul och rödbeta med gratinerad getost på ruccolasallad, honungscitronette och rostade valnötter 89:-
Rostad sparris, paprika och kronärtskocka med persiljedressing och Guinessmarinerad nötrulle, dijoncrème och friterad lök 96:-
Varmrätter
Biff med chilikryddad choronsås, kompott på skogschampinjon och purjolök, serveras med parmesankryddad potatiskaka 263: –
Ört-och vitlöksmarinerat kycklingbröst med rostad paprika, timjankryddad citronsås och Libanesisk grönsakscouscous 196: –
Helstekt pepparmarinerad fläskfilé med gräslökssås, rostad morot och palsternacka, serveras med klyftpotatis 186: –
Rådjursstek med örtsky och en kryddig mango-papayasalsa, serveras med en krämig rotfruktsgratäng 241: –
Smörstekt fjällröding med ängssyrasås, lättstekt grön sparris och rårörda lingon, till detta en potatispuré smaksatt med kantareller
236: –
Ugnsstekt marinerad lax med kall senapsdillsås, bakad plommontomat med basilika och parmesan, serveras med kokt örtpotatis 191: –
Bönbiff med currykryddad tomat-cocossås och rostade grönsaker 190: –
Desserter
Vit chokladmousse med flarn, färsk fruktsallad och passionsfruktsås 92: –
Fransk chokladkaka med jordgubbar, apelsin och vispad grädde 88: –
Osttallrik med kockens tre utvalda ostar, krusbärschutney och gårdsknäcke 99: –
Helgessons tryffel 30:-