À la carte

Förrätter

Lättrökt laxpaté med basilika-citroncréme på salladsbädd och kuvertbröd 72:-
Västerbottenpaj med löjrom, rödlök, dillcréme och späd örtsallad 85:-
Rostad gul och rödbeta med getost och honungscitronette, kuvertbröd 65:-
Rökt sik på råraka med örtcréme och citron 70:-
Gubbröra på danskt rågbröd med gräslök, Lollo rossosallad, citronolja 65:-
Råbiff med äggula, lök, kapris, rödbetor, inlagd gurka, pepparrot, Rostat bröd 85:-
Rökt hjortstek med körsbärschutney, apelsin-endivesallad med krutonger 77:-

Varmrätter

Marinerad ugnsbakad lax med kall senapsgräddsås,
dillpotatis, varm tomat & sparrissallad 135: –

Gösfilé med murkeltimbal, vitvinssås och potatispuré,
sauterade tomater och vaxbönor 195: –

Stekt rödingfilé med örtmessmörsås,
kantarell-potatisterrin, smörfrästa sockerärtor 210: –

Helstekt fläskfilé med apelsin-chilisås,
potatisgratäng med ost och lök, paprikasauté 140: –

Mango-citronmarinerat kycklingbröst med majssås,
potatis-purjokaka och zucchinisallad 155: –

Citrusmarinerad lammfilé med rostad vitlökssås,
örtaioli och ugnsstekta rotfrukter 175: –

Svensk biffstek med lök, rödvinssås,
stekt potatis, baconlindade haricote verte 195: –

Rådjursstek med kantarellsås, honungs och timjansrostade rotfrukter,
krusbärskompott 195: –

Oxfilé med Karl-johansvampsås, potatisgratäng med friterad salvia
och parmesanost, gröna och gula bönor  235: –

Desserter

Vit chokladmousse i skal av mörk choklad med hallonkompott och kiwi 75: –Efterrätt från Helgesson Catering Uppsala

Dubbelgräddad cheesecake med limemarinerade jordgubbar 60: –

Vanilj och apelsinpanacotta med Grand marnier marinerade jordgubbar 70: –

Fransk chokladtårta med hallonkompott och apelsinsallad 65: –

Osttallrik
(Brie, Manchego, Saint Agur, Tallegio, druvor, fikonmarmelad, kex) 75:-

Helgessons tryffel 20:-