Bröllopsmenyer

Meny I

Skagenröra på rågbröd toppad med löjrom  på en frisésalladsbädd med dillolja, citron och dill

Pepparmarinerad fläskfilé med cognacsås serveras med rostade rotfrukter och en paprikasymfoni
230: –

Vit och mörk chokladmousse på flarn med jordgubbar
75: –

Meny II

Prosciuttolindad sparris och mozzarellaost på en bädd av krispig sallad med en dressing på soltorkade tomater, parmesanost och oliver

Helstekt kalvytterfilé med parmesanpolenta och en tomatsmörsås på färska tomater, till detta en oliv&grön bönsauté
275: –

Lime och passionsbrylépudding
65: –

Meny III

Havssymfoni med halstrad pilgrimsmussla på mangoceviche, laxtartar med citrussås, Rökt sik på råraka med sauce verte

Renytterfilé med en viltreduktion och smörstekta kantareller, vodkalingon, serveras med en krämig rotfruktsgratäng
390: –

Helgessons chokladpaj med apelsinsirap och hallonkompott
60: –

Meny IV

Gravad sik  med löjrom på västerbottenplätt till detta gräddfil, hackad röd lök, dill och citron

Fjällröding med örtmessmörsås, grön sparris och lingon serveras med kantarell&potatispuré
290:  –

Hjortronpanacotta med pistagenötter och limesirap
60: –

Helgessons Catering i Uppsala logotpye